Az MVM mint a magyar nemzet tulajdonában álló cég maga buktatta le a CÖF nevű csicskaszervezetet (2017.06.02.)

A magyar nemzet közpénzéből gazdálkodó Magyar Villamossági Művek kommunikációs vezetője ma egy interjúban elismerte, a támogatásokat, így a CÖF nevű fideszes álcivil szervezetnek juttatott 508 millió forintot is az Orbán-kormány irányította Nemzeti Kommunikációs Hivatal hagyta jóvá. Azaz a magyar adófizetők pénzéből ők finanszírozták a Fidesznek kedves, több százmillió forintot felemésztő kampányt.

A Jobbik korábban büntető feljelentést tett hűtlen kezelés miatt, mivel ez az 508 millió forint nem a Fidesz házipénztárát képezi, abból nem lehet idióta plakátokat és médiahirdetéseket kifizetni a Fidesz-közeli milliárdosok zsebének továbbhizlalása céljából. Az Jobbik közérdekű adatigénylés keretében kikérte, így várja a CÖF nevű fideszes álcivil szervezetnek juttatott horribilis támogatás valamennyi dokumentumának nyilvánosságra hozatalát. Felszólítjuk a nyomozó hatóságot, a beismeréssel felismerő nyilatkozatot vegye figyelembe a nyomozás során, ennek fényében hallgassa meg az összes érintettet, különösen azokat, akik részesültek a bohócos kampány összegéből!

Ha a Jobbik a választók bizalmából kormányzati megbízást kap, felszámolja a fideszes milliárdos haverok zsebeit kitömő, korrupt rendszert, visszavesszük a magyar nemzetet illető vagyont, és azt béremelésre, nyugdíjemelésre, valamint az oktatás és az egészségügy rendbetételére fordítjuk.

Szávay István országgyűlési képviselő