Április 8-a után a kommunizmus máig velünk élő örökségével is le fogunk számolni! (2018.03.21.)

Március 21-e van, 99 évvel ezelőtt ezen a napon adta át Károlyi Mihály könnyelműen a hatalmat a Kun Béla vezette magyarországi kommunistáknak, akik azután 133 napon keresztül pusztították a világháborúban végzetesen kimerült és idegen hadseregek által létében fenyegetett Magyarországot. Több mint négy hónapon keresztül dühöngött az első vörös diktatúra, ám ennyi idő is bőven elég volt ahhoz, hogy a társadalom összes rétegével megutáltassák magukat a világforradalmat és proletárhatalmat hirdetők.

Bár a Tanácsköztársaság elbukott, a gyilkos ideológia hamis prófétái később szovjet szuronyok és tankok árnyékában visszatértek és Rákosi, később Kádár vezetésével évtizedekig nyomorgatták hazánkat és mérgezték a magyar társadalmat. A kommunizmus öröksége azonban ma is velünk él. Nemcsak a Rajk Lászlóról elnevezett szakkollégium, vagy az Április 4. terek és Lukács György utcák miatt, hanem a diktatúrát egykor fenntartó ügynökhálózat máig köztünk élő tagjaiban, akik egykori kapcsolataikat és befolyásukat kihasználva a mai Magyarországon is felelős, vezető beosztásban dolgozhatnak.

Mert a diktatúrát egykor fenntartók kiválóan együtt tudnak dolgozni az új pártállamot kiépítőkkel. Gondolok itt a saját családtagjairól is lelkesen jelentő Szita Károlyra vagy a volt rendészeti államtitkár és III/II-es ügynök Tasnádi Lászlóra, akikről konkrétan is tudjuk, hogy ügynökök voltak. De számos olyan emblematikus figura tölt be ma is meghatározó szerepet a Fidesz holdudvarában, akik annak idején szolgálataikkal tevőlegesen is részt vettek a diktatúra fenntartásában. Többek között a Ripost főszerkesztő Ómolnár Miklós, a békemeneteket szervező Csizmadia László, Stefka István vagy Bencsik András. Orbánnak ilyen sajtósok kellenek: akkor is lakájok voltak, most is azok.

Április 8-a után mi, jobbikosok egy szabad, élhető és boldog Magyarországot fogunk teremteni és le fogunk számolni a máig velünk élő kommunizmussal.

Vesszen minden maradéka!