Pontosan mit dolgozik Kovács Miklós miniszterelnöki megbízottként havi több mint egymillió forintért? 2. (2017.12.07.)

Amint arról november elején beszámoltam, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nem volt hajlandó világos és egyértelmű választ adni arra a kérdésemre, hogy Kovács Miklós volt KMKSZ-elnök pontosan mit dolgozik miniszterelnöki megbízottként. Ez csak erősítette a gyanút, hogy egyszerűen a politikus a lelépési pénzét kapja meg ezen a pozíción keresztül.

Konkrét kérdéseimet ezért újra feltettem, kérve, hogy az előírásokat betartva válaszoljanak rá. A most megérkezett válasz egy kicsit több konkrétumot tartalmaz, kiderül belőle például, hogy Kovács Miklós "rendszeresen" egyeztet a miniszterelnökkel és a kormány más politikusaival is, de jelentős része szó szerinti megismétlése a legutóbbi válasznak. Így továbbra sem tudhatjuk például, hogy kell-e Kovács Miklósnak Budapesten tartózkodnia, avagy hogy készít-e írásos anyagokat.

Írásbeli kérdésem elérhető itt, a válasz pedig itt