Orbán Viktor nyíltan megfenyegette az ellenzéket! (2018.03.15.)

A magyar szabadság napján azokat, akik a magyar szabadságért küzdenek egy hatalmának és rablott vagyonának elvesztése miatt paranoiásan rettegő despota ellen. Ma fanatizált hívei előtt kijelentette: a választások után elégtételt fog venni politikai és jogi szempontból. Magyarul ha elbukunk, akkor vagy követjük a kivándorolt százezreket, vagy - és ez ma már tényleg nem túlzás - mehetünk a sittre.

Ahogyan akkor, úgy most is mindnyájunknak el kell menni! Mindenkinek az urnákhoz kell vonulni, aki véget akar vetni a félelemre és gyűlöletre építő önkénynek és hatalmi tébolynak! Ha nem sikerül, ne legyen kétségünk, mindenkivel le fognak számolni!

Én szeretem a Hazámat és a családomat, képviselőként felelősséggel tartozom a nemzetem, apaként pedig kislányom jövője iránt! A végsőkig fogok küzdeni a fideszes pártállam és a kiterebélyesedő diktatúra ellen! Tartsatok velünk minél többen, mert mi vagyunk többen! Menjünk el szavazni és vigyük el a győzelem reményében kétkedő ismerőseinket is! Mert most még van választás, most még le tudjuk győzni őket! Adjuk vissza Hazánk szabadságát!