Nyílt levél Dr. Jelen Tamás, Zugló fideszes képviselőjelöltje részére (2018.01.18.)

Tisztelt Képviselőjelölt Úr!

Tudna segíteni? Migránsokat keresek! Kormánytagok ismerték el, hogy 2300 migránst fogadtak be Magyarországra, és a betelepítések jelenleg is „non-stop zajlanak.” Az Önök kormánya tízmilliárdokat költött az ál-országvédés népszerűsítésére, most lebuktak és kénytelenek voltak elismerni, hogy három éven keresztül hazudtak az embereknek.

A gazdag migránsoktól több milliárd forint vándorolt Önökhöz köthető offshore cégekhez, a migráció ügyét pedig politikai célokra használták és használják fel. Minden kampányüzenetüket arra alapozták, hogy megvédik az országot és nem engednek be migránsokat. Ez most megdőlt.

Becsapták még a saját szavazóikat is, amikor harcot hirdettek Brüsszel ellen, amikor saját magukat a haza megmentőiként tüntették fel, mondván: a Fidesz egyetlen bevándorlót sem fogad be. Ezzel szemben a valóság az, hogy titokban, három év alatt 2300 bevándorlót telepítettek hazánk földjére, ami közel kétszerese annak a kvótának, amely ellen – szóban – harcot hirdettek.

Talán az ünnepekkor azért kellett megerősíteni a forgalmasabb helyek védelmét, mert számítottak a betelepített migránsok általi terrortámadásokra?

Kérem, adjon tájékoztatást, pontosan hol, hány és milyen országból származó migráns került elhelyezésre választókerületünkben!

Személyesen Ön mit tesz azért, hogy Zuglóba a Kormány ne telepítsen migránsokat?

Kérem, adjon tájékoztatást, hogy választókerületünkben kell-e félnünk a migránsokkal érkező terroristáktól!

Hajlandó-e nyilvánosan bocsánatot kérni Zugló lakosságától, amiért politikai érdektől vezérelve a Kormány - és egyúttal Ön is - évek óta folyamatosan hazudott a migráció ügyében?

Várom válaszát!

Üdvözlettel: