A Fidesz zuglói jelöltje is lecsukatná az ellenzéket (2018.03.30.)

Bár Jelen Tamás jelölttársam nem hirdette meg a Facebook-oldalán, és később sem számolt be arról, hogy csütörtökön lakossági fórumot tartott, de akkor megteszem helyette én, helyszíni információk alapján.

Szánalmas, hogy a kormánypárt annyira nem tiszteli meg a választóit, hogy legalább a szemükbe nézve ne hazudjon. Bár meglehetősen kevesen, alig harmincan voltak kíváncsiak Jelen Tamás és Nyitrai Zsolt közös fórumára, a kezdeti létszám végetti mentegetőzést követően bele is kezdtek a szinte kizárólag csak nyugdíjasokból álló közönség színtiszta agymosásának. Nyitrai szépen felsorakoztatta az ellenzék jelöltjeit és bemutatta, hogy miért bontanák le a kerítést. Mindannyian! Arról természetesen megfeledkezett szólni, hogy a Jobbik már többször kihangsúlyozta, ennek ellenkezőjét tenné, még határőrséggel is megerősítené azt. Vona Gábornak erről a hazugságról már bírósági papírja is van.

Döbbenetes, hogy hová jutott a Fidesz. Ez már nem az első olyan zuglói rendezvényük volt, ami semmi másról nem szólt, csak a migránsokról és Soros Györgyről. Mintha más probléma már nem is lenne az országban. Program nélküli pártként mára csak ennyi maradt a Fidesz üzenete.

A közelgő voksolás kapcsán megtudtuk azt is, hogy a választás első fordulója Hódmezővásárhely volt, és ha most is az ellenzék fog győzni, akkor Gyurcsány Ferenc lesz a miniszterelnök. Pont. Az igazi ínyencségek azonban csak ezután következtek. Nyitrai képes volt kijelenteni, hogy ők teremtették meg a szabad médiát Magyarországon. Azt a szabad médiát, aminek a nagy része Fidesz közeli üzletemberek kezén van, alávaló és gátlástalan módon hazudik, ál- és rémhíreket terjeszt, csak az ellenzék lejáratásával van elfoglalva, miközben a kormánypártok mocskos ügyeiről mélyen hallgat, és nem mellesleg szinte naponta veszíti el a helyreigazítási pereket.

Miután megtudtuk mindezeket, a Fideszre nem jellemző módon szabadon lehetett kérdezni. Ezt talán azért merték megengedni, mert látták, hogy csak a legbelső támogatói körük jött csak el a rendezvényükre. A kérdések nagy része nem is volt más, mint a kormány dicsérete és Soros meg a terve miatti aggódás. Az viszont igazán rémisztő volt – de nagyon jól lefestette a fideszes gyűlöletpolitika hatásait –, ahogy egy öregúr kijelentésére reagáltak. A nyugdíjas férfi arról beszélt, hogy az ellenzék (tehát mindenki más) már annyi rosszat tett a nemzettel, hogy az már elviselhetetlen, ezért felszólította a két kormánypárti politikust, hogy hazaárulásért börtönözzék szépen be őket! Jelen Tamás ettől az elképesztő kijelentéstől nemhogy nem határolódott el, hanem még azt is hozzátette, hogy mindenki biztos lehet benne: a Fidesz képviselőjelöltjei mind egyetértenek Orbán Viktor erről szóló beszédével. Na, ez már legalább tiszta beszéd, tudjuk, mire számíthatunk!

Ha jövő hétvégén nem váltjuk le a kormányt, akkor a Fidesz “elégtételt” fog venni rajtunk és mindenkin, aki szemben áll velük. Ne hagyjuk! Mindannyian menjünk el szavazni és vessünk véget ennek a rémálomnak!