30 éve őket figyelték meg, ma ők figyelnek meg bennünket! (2018.03.31.)

1988. március 30-án az adott korban radikálisnak számító, valójában csak demokratikus követelésekkel alakult meg a Fiatal Demokraták Szövetsége. Diktatúra helyett demokráciát, vasfüggöny mögött vegetáló megszállt országból szabad és élhető hazát, korrupt és elmaradott gazdaság, valamint alacsony bérek helyett a nyugati életszínvonalhoz felzárkózó Magyarországot akartak építeni. Mindezt akkor a liberális eszme jegyében, avittnak és ezért feledésre méltónak gondolva mindent, ami nemzeti és keresztény.

Több mint egy évvel vagyunk még azelőtt, hogy Orbán Viktor elmondja emlékezetes beszédét Nagy Imre újratemetésén, amelyet követően későbbi államtitkára, Tasnádi László olvasgatta a róla is szóló jelentéseket az összeomlóban lévő diktatúra III/II-es operatív tisztjeként.

Most pedig, 30 évvel a Fidesz létrejötte után az immár harmadik miniszterelnöki ciklusát töltő, egyre inkább diktatórikus hajlamokkal bíró Orbán Viktor arról beszél a Kossuth Rádióban, hogy név szerint figyelteti a kormány azokat, akik szerintük Soros György zsoldoshadseregéhez tartoznak.

Persze azt tudjuk, hogy a kormány szerint mindenki Soros-bérenc, aki nem velük van, aki nem ért egyet a kiépülő pártállammal, aki békét, nyugalmat és a folyamatos gyűlölködés megszüntetését szeretné. Tehát bárkit figyelhetnek, aki veszélyes lehet rájuk nézve. Nem, ne tévesszen meg senkit, nem az ország biztonságáról van itt szó, hanem csak a saját hatalmuk megvédéséről és fenntartásáról. Ma ő, holnap én, azután Te; bárki lehet a "Soros-hálózat tagja", akire azt a Fidesz és lakájmédiája rásüti. És aztán, ahogy a vezér mondta március 15-én: "A választás után természetesen elégtételt fogunk venni, erkölcsi, politikai és jogi elégtételt is."

Emlékezzünk erre, amikor majd szavazunk! Állítsuk meg őket, amíg lehet! Most még lehet! Jövő vasárnap mindnyájunknak el kell menni!